пʼятниця, 06 квітня 2012 14:43

Віктор Пінчук фотографувався з Віталієм Кличком на "Гордості країни"
18

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Вчора у Києві вручили премію "Гордість країни". До Національної опери прийшли екс-президент Леонід Кучма з дружиною Людмилою, віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко, лідер партії "Фрон Змін" Арсеній Яценюк з дружиною Терезією, радник президента Ганна Герман, голова Нацбанку Сергій Арбузов, міністр економіки Петро Порошенко, боксер Віталій Кличко і гімнастка Лілія Подкопаєва.

"Серед українців є багато людей, якими ми можемо пишатися. Те, що ми робимо, здорово і правильно. Ми допомагаємо людям жити і радіти життю", - сказав бізнесмен Віктор Пінчук. Його фонд проводив церемонію "Гордість країни".

"Людям цей проект подобається. Багато друзів і знайомих кілька років поспіль просять квитки на церемонію вручення цієї премії. Наш син Роман навчається в університеті за кордоном. Сьогодні мав здавати екзамен. Але коли дізнався, що саме в цей день вручатимуть премію, домовився з професором про перенесення дати іспиту. Він буде сьогодні в цій залі", - додав він.

Віктор Пінчук сидів у шостому ряду поряд зі своїм тестем Леонідом Кучмою. Час від час про щось з ним перемовлявся.

Ведучими церемонії були Оксана Марченко і Олександр Богуцький. Першою вони запросили на сцену радницю президента Ганну Герман. Вона зачитала звернення до організаторів та лауреатів церемонії.

Цього року лауреатами стали Роксолана Дзьоба-Балян, Віктор Атаманов, Віолетта Коваленко, Владлена Кокіна, Ілля Паскарюк, Іван Литвинов, родина Ісаєвих, Віталій Нечаєв та Борис Тадуров. Їм вручили бронзові статуетки та цінні подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Пінчук фотографувався з Віталієм Кличком на "Гордості країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути