четвер, 21 січня 2010 18:53

Вихователька заплатить 850 гривень за обпарену кип"ятком дівчинку

Вихователька заплатить 850 гривень за обпарену кип"ятком дівчинку
У дитячому садку міста Самбора Львівської області вихователька дошкільного закладу обварила п"ятирічну дівчинку кип"ятком. Дитину з опіками різного ступеню важкості госпіталізовано в лікарню, а виховательку відсторонено від роботи в садку. Про це повідомив начальник ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області Денис Харчук.

Як розповів речник обласного управління міліції, було встановлено, що під час післяобіднього сну дітей, вихователі поставили гріти воду в електрочайнику у спальні на верх багатоярусного дитячого ліжка.

"Коли одна з виховательок забирала чайник, то не втримала його в руках і впустила на сплячу дівчинку. Дитина з опіками обличчя та тіла госпіталізована в спеціалізовану лікарню Львова", - поінформував Харчук.

Розслідування проводить Самбірський райвідділ внутрішніх справ, зібрані матеріали будуть передані у прокуратуру району.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 137 Кримінального Кодексу України (невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов`язків щодо охорони життя та здоров`я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило істотну шкоду здоров`ю потерпілого), що передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вихователька заплатить 850 гривень за обпарену кип"ятком дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути