четвер, 24 грудня 2009 13:21

Від грипу та ГРВІ померли 577 українців

Від грипу та ГРВІ померли 577 українців

За період з 18 по 23 грудня в Україні від переохолодження та обмороження померли 66 людей. Всього ж за допомогою до медиків звернулися 876 осіб. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Крім того, у більшості регіонів України продовжує утримуватися складна епідемічна ситуація. У зоні перевищення епідемічного порогу знаходяться АР Крим, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська області, а також Севастополь і Київ.

Закарпатська, Львівська, Хмельницька і Чернівецька області знаходяться в зоні, що наближається до епідемічного порогу. Тільки Івано-Франківська область має відносно сприятливу епідситуацію.

З початку епідемії грипу та ГРВІ в Україні ці захворювання були діагностовано у 3 335 533 чоловік. За період з 29 жовтня по 23 грудня від грипу та ГРВІ померли 577 українців.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Від грипу та ГРВІ померли 577 українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути