неділя, 04 серпня 2013 13:17

Віце-спікер Держдуми РФ вимагає знайти замовника витівки Bloodhound Gang

Віце-спікер Держдуми РФ вимагає знайти замовника витівки Bloodhound Gang
Сергій Нєвєров. Фото: er.ru

Віце-спікер Держдуми Росії Сергій Невєров зажадав встановити, хто запросив виступати до Росії рок-групу Bloodhound Gang. Як повідомляє прес-служба партії "Єдина Росія", депутат вважає, що організатори концерту повинні понести відповідальність за дії американських музикантів, які поглумилися над російським прапором.

На думку Невєрова, компетентні органи повинні розібратися, хто запросив групу до Росії, надавав їй концертні майданчики і оплачував виступу. "Чиє замовлення відпрацьовувала ця група? Тих, хто їм заплатив гроші, і вони зробили те, що зробили? Як свого часу Мадонна ... Це все ланки одного ланцюга ", - заявив Неверов.

Раніше "Єдина Росія" зажадала від правоохоронних органів максимально жорстко відреагувати на те, що трапилося. На думку представників партії, дії музикантів можна розцінити як осквернення державних символів, що дозволяє залучити їх до кримінальної відповідальності. У свою чергу офіційний представник Слідчого комітету РФ заявив, що відомство готове у разі необхідності взяти справу у своє провадження.

Перед вильотом групи з Краснодару до Москви 3 серпня басиста групи Джареда Хасселхофф опитала поліція. Матеріали дослідчої перевірки направлено до прокуратури, однак там "Інтерфаксу" заявили, що ще не отримали їх. В даний час Bloodhound Gang вже покинули Росію.

Скандальний інцидент стався 31 липня під час виступу групи в Одесі. Хасселхофф зі словами "Не розповідайте про це Путіну" засунув російський прапор в штани, а потім кинув його глядачам. Відеозапис цього фрагмента концерту була опублікована на YouTube, після чого заплановане на 2 серпня виступ групи на російському фестивалі KUBANA було скасовано за розпорядженням влади. Самі учасники Bloodhound Gang пояснили те, що сталося традицією, згідно з якою все, що йде зі сцени, проходить через штани басиста.

Зараз ви читаєте новину «Віце-спікер Держдуми РФ вимагає знайти замовника витівки Bloodhound Gang». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

110

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути