неділя, 20 жовтня 2019 16:27

Ветерани АТО просять СБУ розслідувати діяльність колишнього топ-менеджера Харківобленерго

Громадська організація ветеранів АТО "Вибачте, що живі" звернулася до Служби безпеки України з проханням розслідувати діяльність колишнього топ-менеджера Харківобленерго Олександра Свиридова.

Як випливає з переданого до редакції офіційного документа, мова йде про ознаки злочину, передбачені статтями 209 (легалізація, відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом), 258-5 (фінансування тероризму) і 364 (зловживання владою або службовим становищем), 368-2 (незаконне збагачення), передає УНІАН.

У зверненні, зокрема, наголошується, що громадська організація "Вибачте, що живі", об'єднує осіб, які безпосередньо брали участь у протидії сепаратизму і захисту незалежності нашої країни.

Обурення у ветеранів АТО викликала опублікована в ЗМІ інформація про те, що Харківобленерго здійснювало постачання електроенергії на окуповані території.

"Інформація, викладена в ЗМІ, свідчить про те, що організатором злочинної схеми був Олександр Свиридов, який для цього використовував свої повноваження як заступника голови правління, директора з економіки Харківобленерго, підкреслюється в зверненні громадської організації "Вибачте, що живі".

 
 
Зараз ви читаєте новину «Ветерани АТО просять СБУ розслідувати діяльність колишнього топ-менеджера Харківобленерго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути