неділя, 02 листопада 2008 15:58

Венеція під водою, шторм досяг півдня Франції

Венеція під водою, шторм досяг півдня Франції

Шторм, через який італійські міста опинилися під водою, досяг півдня Франції. Зливи йшли всю минулу ніч. Супроводжувалися вони сильним вітром.

Як повідомляє телеканал "Вести" (РФ), в результаті затопило відразу декілька населених пунктів в долині Рони - не витримали греблі. Про автомобільний транспорт жителям цих міст на декілька днів доведеться забути. Поки не відступить вода, їздити за кермом буде дуже важко, та і небезпечно. Залило також винні льохи, а це може виявитися серйозним ударом для економіки регіону.

У Італії під воду пішла Венеція. Через шторм на морі і сильні дощі рівень води у Венеціанській лагуні - а відповідно, і у всіх каналах міста - піднявся більш ніж на метр. Затопило центральні вулиці і площі, які так люблять туристи, серед них і відома Сан-марко. Під воду пішли і мости через канали, пересуватися містом пішки ще важче, зате гондольєри задоволені, адже доходи збільшилися. Туристи теж поки що не дуже скаржаться: така подорож до Венеції у будь-якому випадку запам"ятається надовго.

Зараз ви читаєте новину «Венеція під водою, шторм досяг півдня Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути