вівторок, 13 вересня 2011 12:05

Великобританське турагентство пропонує політичні тури до Туреччини

Великобританське турагентство пропонує політичні тури до Туреччини

Одне з турагентств Великобританії вирішило урізноманітнити тури до Туреччини й тепер пропонує англійцям не тільки розважальні поїздки з метою позасмагати.

Новинка сезону - тур з метою отримати більше відомостей про політичне й економічне життя Туреччини.

"У ході політичного туру туристи дізнаються, хто такі "анатолійські тигри", що таке "Ергенекон", у чому полягає проблема курдів, які труднощі з демократією є в Туреччині, а також чому зберігається напруженість у відносинах між чинним урядом і опозицією", - говорить Ніколас Вуд, колишній балканський кореспондент New York Times.

Як пише Antalya Today, політичні тури, які розпочнуться в листопаді, допоможуть, на думку організаторів, подолати упередження англійців до Туреччини як до мусульманської країні та показати, що відпочинок у Туреччині так само безпечний, як і в будь-якій країні Європи.

"Ми бачимо, що Туреччину неправильно чи помилково сприймають. Існує недовіра до того, що ісламська держава може бути по-справжньому демократичною. Щоб туристи змогли зрозуміти, як функціонує турецька демократія, в ході туру заплановано відвідання багатьох державних установ країни. Ми забезпечимо учасників туристичної групи короткими даними, підготовленими провідними політологами та політичними оглядачами", - розповів Ніколас Вуд.

Тур буде включати в себе обов'язкове відвідування Анкари й Стамбулу, а також південно-східної області Газіантеп, що стала в останні роки одним з ключових промислових і комерційних центрів Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Великобританське турагентство пропонує політичні тури до Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути