субота, 20 серпня 2011 13:17

Великобританія депортує 150 іноземців за погроми

Великобританія депортує 150 іноземців за погроми

Близько 150 іноземців, які були затримані за участь у заворушеннях, що заполонили на початку серпня міста Великобританії, будуть депортовані. Про це заявив міністр у справах імміграції країни Деміан Грін.

Як передає видання Daily Mail, серед 2,8 тисячі хуліганів, затриманих за мародерство, розбій і підпали, близько 150 осіб народилися за межами Сполученого Королівства.

"Ми твердо переконані, що всі правопорушники іноземного походження повинні бути виселені з Великобританії при першій можливості", - наводить газета слова Гріна.

У заворушеннях брали участь не тільки нелегальні іммігранти, а й ті особи, у яких була віза, повідомляє.

"У нас є можливість анулювати візи іноземців, яких визнають винними у злочинній діяльності, і ми саме це і будемо робити, як тільки подібні справи будуть з'являтися", - додав міністр.

Нагадаємо, заворушення в Лондоні та інших містах Великобританії тривали з 6 по 10 серпня. У результаті дій агресивно налаштованих груп молоді було завдано серйозної шкоди кільком районам Лондона. Загинули п'ять осіб, близько 300 отримали поранення і травми, переважна більшість постраждалих - 237 осіб - офіцери поліції, які отримали травми різного ступеню тяжкості - від порізів обличчя до струсу мозку.

Зараз ви читаєте новину «Великобританія депортує 150 іноземців за погроми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути