неділя, 22 грудня 2019 13:44

Вбивство Шеремета: українські музиканти виступили на захист підозрюваних

Вбивство Шеремета: українські музиканти виступили на захист підозрюваних
Музиканта й добровольця Андрія Антоненка заарештували за підозрою в в організації та вбивстві журналіста Павла Шеремета. Фото: nv.ua

Українські музиканти зняли ролик на підтримку обвинувачених у справі вбивства журналіста Павла Шеремета - Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар.

Зі словами підтримки виступили фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, лідер гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола, лідер Mad Heads Вадим Красноокий, лідер Kozak System Іван Леньо, Женя Галич із гурту O.Torvald, Олег "Фагот" Михайлюта із ТНМК, Василь "Прозоров" Переверзєв із гуртів "Тол" та "ПНД", учасники групи "Нумер 482", один з учасників "ДахаБрахи" Марко Галаневич, група Dakh Daughters, режисер Кадім Тарасов, повідомляють "Букви".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство Шеремета: Антоненко подав до суду на Зеленського, Авакова і Рябошапку

13 грудня Печерський районний суд у Києві обрав запобіжні заходи музиканту й добровольцю 41-річному Андрієві Антоненку, дитячому кардіохірургу й волонтерці 40-річній Юлії Кузьменко та військовій медсестрі 26-річній Яні Дугарь.

Їх підозрюють в організації та вбивстві журналіста, виконавчого директора інтернет-видання "Українська правда" 44-річного Павла Шеремета. Його підірвали дорогою на роботу 20 липня 2016‑го в автомобілі, що належав цивільній дружині Олені Притулі. Вибухівку до днища машини прикріпили вночі.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Шеремета: українські музиканти виступили на захист підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути