пʼятниця, 02 жовтня 2009 18:15

Вбиті охоронці директора супермаркету лежать біля входу

Вбиті охоронці директора супермаркету лежать біля входу

Директора торгівельного центру меблів та інтер"єру "4-Room" що на Столичній кільцевій та його двох охоронців убили сьогодні в Києві.

Трагедія сталася орієнтовно о 14.30. У цей час до торгівельного центру меблів та інтер"єру "4-Room", що біля шпалерного ринку на Столичній кільцевій у столиці, машиною під"їхав директор цього підприємства. Вийшов із автівки, ішов до офісу. Його супроводжували двоє охоронців із "Титану". Це міліцейський спецпідрозділ, який спеціалізується на наданні професійних послуг охорони. Мали пройти до входу в центр орієнтовно 40 метрів.

- На стоянці директора чекало авто, у якому сидів кілер і водій. Убивця почав розстрілювати директора центру з автомата. Бійці "Титана" прикрили підприємця тілами. Їх обох застрелили на місці, - повідомив "ГПУ" Микола Жукович, керівник прес-служби управління МВС Київської області.

Зі слів Жуковича, рятуючись від убивці, директор побіг у магазин. Кілер вбіг за ним усередину. Там убивця вистріляв залишки обойми, розстрілявши директора. За хвилину злочинець вибіг надвір, сів у машину. Разом із водієм вони втекли. Директор помер від отриманих вогнепальних ран у лікарні, кажуть у міліції

Машину злочинців міліціонери знайшли. Вона не потрапляла у ДТП, як раніше повідомляли інформаційні агентства.

У ці хвилини на місці злочину стоїть близько півсотні машин із міліцейськими номерами. На території навколо торгівельного центру працюють зо 150-200 міліціонерів. Тіла убитих молодих охоронців "Титану" дотепер лежать біля входу в центр "4-Room". Вони накриті темно-синьою клітчастою матерією, передає з місця події кореспондент "ГПУ".

Вітрини супермаркету розтрощено кулями. Підлога усіяна розбитим склом.

Справу розслідують головні управління міліції Києва та Київської області.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вбиті охоронці директора супермаркету лежать біля входу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути