субота, 28 червня 2014 18:17

"Ватна акція" під консульством РФ: тирани найбільше бояться бути смішними!
8

Фото: vk.com та twitter.com

Активісти групи Рашка-Квадратный Ватник в соціальній мережі ВКонтакте влаштували іронічну акцію протесту.

Інтернет-співтовариство  висміює проросійськи налаштованих громадян, які публічно, пафосно і гучно зізнаються у своїх симпатіях до політики президента Росії Володимира Путіна, водночас сумують за радянськими часами і вважають себе великими патріотами. Таких людей в соціальних мережах жартівливо називають "ватниками", а властиві їм фрази "Діди воювали", "Росія вперед!", "Крим - наш!" і тому подібні вже давно розійшлися на цитати і стали предметом для жартів.

На цей раз активісти групи вирішили вийти з віртуального світу в реальний.І зібралися в Києві під Консульством РФ.

В акції могли взяти участь усі охочі - потрібно було взяти з собою вату, старі дитячі іграшки в стилі мілітарі і будь-які  послання президенту РФ. При підготовці послань російському президенту організатори попросили утриматися від вживання мату.

За інформацією, розміщеною на сторінці групи ВКонтакте, акція носить суто мирний характер, дозвіл на проведення акції отримано від київської влади, з міліцією є узгодження.

Таким перфомансом організатори хочуть показати, наскільки кумедно з боку виглядає сліпий "ура-патріотизм" і засудити російську агресію на Донбасі.

"Панове, Ватник є комічним персонажем, втіленням російського дурного ура-патріота, крикливого запутінця і совка. Мета акції - в іронічній формі показати безглуздість російської пропаганди, спрямованої проти України, засудити підтримку Росією терористів в Донбасі та Луганщині", - йдесь в повідомленні.

"Пам'ятайте: тирани найбільше бояться бути смішними!" , - зазначили активісти.

На завершення, як пишуть учасники та очевидці в twitter, біля Консульства РФ була проголошена Київська Народна Республіка - КНР.

Зараз ви читаєте новину «"Ватна акція" під консульством РФ: тирани найбільше бояться бути смішними!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути