пʼятниця, 24 травня 2019 19:59

Василь Веселий допоміг Фонду "Повернись живим" оновити машину для фронту

  Василь Веселий допоміг фонду "Повернись живим".
Василь Веселий допоміг фонду "Повернись живим".

Благодійний Фонд "Повернись живим" підтримує українську армію та забезпечує армійців на фронті тепловізорами, квадрокоптерами й іншою спеціальної технікою. Василь Веселий привітав співробітників Фонду з п'ятою річницею роботи і подякував їм за постійну допомогу військовим в зоні ООС. Бізнесмен передав Фонду кошти на покупку нової машини для роботи працівників Фонду на передовій.

БФ "Повернись живим" сприяє військовим у зоні проведення бойових дій на Сході України з 2014 року. За цей час вдалося зібрати понад 150 млн грн і відправити на передову тисячі найменувань техніки, яка щодня рятує життя бійців. За допомогою небайдужих людей благодійники допомагають закрити потреби військових в приладах нічного бачення, комплектах розмінування, далекомерах, метео- та радіостанціях, у планшетах для артилеристів ГРК "Броня" та іншої апаратури.

"Знайомтеся, на фото - наша ластівка, сонечко, ракета і просто зухвалий монстр, вона вірою і правдою служила Фонду 2 роки. Особисто мені вона двічі рятувала життя. По ній стріляли ПТУР, під нею розривалися міни, там, де не було шляху, вона його прокладала, але витягувала цивільних. 340 тисяч кілометрів вона відбігала по передовій на одному диханні, маючи на момент покупки вже 300 тисяч пробігу, і доставляла нас всюди, де військовим потрібна була допомога. На жаль, прийшов час прощатися, тепер нам потрібен новий залізний кінь", - написав в одному з постів на сторінці Фонду в Facebook ветеран війни на Донбасі, співробітник "Повернись живим" Андрій Римарук.

Саме на покупку цього, такого необхідного транспортного засобу, бізнесмен Василь Веселий і передав кошти.

"Фонд "Повернись живим" вже 5 років офіційно допомагає українським військовим і доправляє на передову техніку, що рятує життя. Я теж підтримую армію і бійців ООС з самого початку війни на Сході. Нині спільно вирішуємо питання з покупкою авто для фронту. Планую і далі надавати допомогу воїнам - до Перемоги України!"

Київський бізнесмен регулярно допомагає українським військовим. Раніше Василь Веселий подарував електрогенератор стоматологам із зони ООС. Завдяки цьому організація "Тризуб Дентал" надає медичні послуги бійцям ООС і мирним жителям Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Василь Веселий допоміг Фонду "Повернись живим" оновити машину для фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути