середа, 24 вересня 2014 18:20

Варшавський Євромайдан пікетував конференцію ОБСЄ
7

Фото: Leszek Imielski

Сьогодні біля готелю "Софітель Варшава Вікторія", де триває міжнародна Конференція з реалізації заходів щодо питань людського виміру (HDIM), "Євромайдан-Варшава" організував свою акцію.


Її учасники стояли перед входом до конференції, тримаючи прапори України, а також — великі плакати з написами: "Якщо толеруватимете — будете наступними", фотографією Путіна і підписом "Терорист номер один", а також "Це — злочин" під мапою Криму в крові на тлі російського прапору.


Люди підходили до пікетуючих, висловлювали підтримку Україні, фотографувалися. "Знаємо, що російська пропаганда діє у Європі дуже спритно, і на цій конференції, на жаль, — також, тому сьогодні організовуємо такого роду акції. Своїми діями хочемо, у черговий раз, відкрити очі європейським політикам на те, що робиться в Україні й заапелювати до світу щодо твердої позиції і допомоги для України. Вважаємо, що, якщо сьогодні своєю м'якою політикою світ не затримає Путіна і не допоможе Україні захистити своїх кордонів, то завтра Росія зможе без проблем увійти до кожної іншої держави. Зрештою, ми вже знаємо про те, що робиться у Молдові, Естонії, а також — про те, які погрози були спрямовані на адресу Польщі. Тому сьогодні ми кричимо про це з надією, що нас почують, оскільки завтра може бути запізно.", — прокоментувала акцію Наталія Панченко, Голова Оргкомітету "Євромайдан-Варшава".


Конференція з реалізації заходів щодо питань людського виміру (HDIM) це — величезне щорічне зібрання, організоване Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ як платформа для 57 держав-учасниць ОБСЄ, а також — партнерів, громадянського суспільства, міжнародних організацій і структур ОБСЄ. На зібранні підводяться підсумки виконання зобов'язань у сфері людського виміру, обговорюються відповідні проблеми, відбувається обмін передовим досвідом і формулюються рекомендації на майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Варшавський Євромайдан пікетував конференцію ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути