Ексклюзиви
понеділок, 16 жовтня 2006 12:23

Вагітна жінка постраждала в ДТП у Криму

На трасі Сімферополь-Керч недалеко від Феодосії зіткнулися дві машини "Жигулі". Внаслідок цього важкі травми отримала вагітна жінка - пасажирка одного з авто. Про це повідомили в Центрі громадських зв"язків МНС України в Криму.

- Нашій оперативній групі довелося виїжджати на місце, щоб розпиляти машину, інакше витягнути людей, що знаходилися всередині, було неможливо, – розповів заступник начальника міськуправління Феодосійського управління МНС Юрій Ружицький.

Праву "стійку" одного з автомобілів вгнуло всередину салону. Передні і задні двері заклинило. Щоб дістати травмованих пасажирів, рятівникам довелося зрізати стійку.

У цій машині, крім водія, знаходилося ще 4 людини. З численними переломами і струсом мозку потерпілих терміново доставили в лікарню.

У найважчому стані перебувала вагітна дружина водія, яка сиділа у момент аварії поряд з ним. 22-річна жінка отримала закриті переломи стегна і руки, закриту черепно-мозкову травму і тупу травму живота. Зараз потерпіла у дуже важкому стані знаходиться в реанімації. Лікарі роблять все можливе, щоб вона та її дитина вижили, пише ForUm.


Зараз ви читаєте новину «Вагітна жінка постраждала в ДТП у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути