Ексклюзиви
понеділок, 12 грудня 2022 07:29

Спецтема: Війна Росії проти України

В ЗСУ розказали хороші новини з передової

В ЗСУ розказали хороші новини з передової
Сили оборони України уразили девять пунктів управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки, Макіївки і Серебрянського лісництва Луганської області, а також Верхньокам'янського, Білогорівки, Соледара, Юр'ївки, Красногорівки, Мар'їнки, Новомихайлівки та Времівки Донецької області.

Розпочалася 292-га доба російського широкомасштабного вторгнення, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 12 грудня.

"Авіація ЗСУ протягом поточної доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також удар по позиціях зенітного ракетного комплексу противника", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW оцінили ймовірність нападу Білорусі на Україну

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили девять пунктів управління ворога, 17 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та два склади боєприпасів окупантів.

Збройні сили України відновлять активний контрнаступ щойно підмерзне ґрунт і стане твердішим. Це полегшить просування військової техніки, пояснив міністр оборони Олексій Резніков.

Міністр також додав, що плани в України досить прості: звільнення всіх тимчасово окупованих територій України до кордонів 1991 року. Він висловив впевненість, що хоча росіяни воюють із цивільним населенням з метою схилити українську владу до переговорів на своїх умовах, це їм не вдасться.

Зараз ви читаєте новину «В ЗСУ розказали хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути