неділя, 01 вересня 2013 12:46

В Умані через хасидів введуть пропускний режим

В Умані через хасидів введуть пропускний режим
Фото gazetavv.com

З сьогоднішнього дня в Умані в районі найбільшого скупчення паломників буде введений пропускний режим, повідомили у прес -службі міської міліції.

У місці проведення паломництва діють кілька видів перепусток: для місцевих жителів, підприємців і гостей. Безпосередньо біля місця поклоніння - могили цадика Рабі Нахмана - перебуватимуть 36 бійців спецпідрозділу Беркут.

Допомагати українським правоохоронцям повинні 12 ізраїльських поліцейських, які прибудуть 2 вересня разом з паломниками.

За даними уманських правоохоронців, з 1 вересня по 11 вересня для забезпечення безпеки дорожнього руху в місті буде обмежено рух по вулицях Визволителів, Шкільній, Садовій, Челюскінців, Пушкіна, Бєлінського, Тургенєва, Софії Перовської, Кулика, провулках Островського, Бєлінського і Толстого.

Зазначимо, що рух буде обмежено для всіх транспортних засобів, крім автобусів з паломниками, спецтранспорту, який обслуговуватиме територію, і водіїв, які живуть в межах території, що охороняється.

Додамо, що за попередніми даними Міжнародного благодійного фонду імені Рабі Нахмана у вересні 2013 року прогнозується прибуття близько 24 тис. паломників.

Цього року в ніч з 5 на 6 вересня іудеї всього світу святкуватимуть Рош-Га-Шана (Новий рік). На іудейський Новий рік хасиди приїжджають до Умані, щоб помолитися на могилі цадика Рабі Нахмана.

Як повідомлялося напередодні, до Умані вже прибули більш як тисяча хасидів.

Зараз ви читаєте новину «В Умані через хасидів введуть пропускний режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути