Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2018 14:53

В Україні вчергове відзначать Свято подяки

  23 вересня Київ святкуватиме День подяки
23 вересня Київ святкуватиме День подяки
23 вересня, в Києві, вчергове масштабно відзначать Свято подяки. Жителі та гості Києва зберуться на головній площі столиці, щоб подякувати Богу за свою країну, за родину, за врожай. Головними хедлайнерами свята будуть голлівудський актор Стівен Болдвін, чемпіон світу з боксу Менні Пак'яо, мотиваційний спікер Нік Холл і екс-соліст групи Delirious Мартін Сміт.

В рамках Свята подяки відбудеться фестиваль PODYAKA FEST, локації якого будуть розташовані від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Городецького і працюватимуть протягом дня з 11:00 до 22:00.

Впродовж дня на гостей очікує шоу команди скейтбордистів із США "Untitled Skateboards", виступи байкерів, концертна програма, спортивні змагання, фестиваль вуличної їжі, інтерактивні фотозони, розіграші подарунків та багато іншого.

Денна програма завершиться флешмобом – встановлення рекорду найдовшого прапора в Україні (довжина прапора - 250 метрів, ширина - 6 метрів). Кульмінацією святкування стане вечірній гала-концерт за участю зірок Голівуду, а також загальна молитва вдячності за Україну.

Очікується, що цьогоріч Свято подяки відвідає близько 300 тисяч гостей.

Таке масштабне святкування Дня подяки відбудеться в Україні вдруге. У 2017 році на Свято подяки до Києва був запрошений легендарний мотиваційний спікер Нік Вуйчич – людина без рук і ніг. Тоді його виступ зібрав на Хрещатику кілька сотень тисяч гостей, а завдяки прямій трансляції захід могли побачити мільйони глядачів з усього світу.

Довідка. Свято подяки має християнське коріння i поширене у багатьох країнах світу. В Україні це свято здебільшого відоме як Свято жнив та врожаю, які з давніх-давен святкуються здебільшого в громадах, церквах та родинах. Національного масштабу воно почало набувати після Революції Гідності. Досить популярне Свято подяки в європейських країнах та в Сполучених Штатах Америки.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вчергове відзначать Свято подяки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути