пʼятниця, 10 грудня 2021 15:35

В Україні оновили карантинні зони

10 грудня в Україні розширили помаранчеву зону карантинних обмежень. Крім Донецької туди перейшла також Одеська область.

У жовтій зоні епідемічної небезпеки перебувають 13 регіонів, свідчать дані Міністерства охорони здоров'я. На червоному рівні залишаються 10 областей.

"До жовтого рівня епіднебезпеки віднесли Київ, Дніпропетровську, Закарпатську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Луганську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Тернопільську, Харківську, Херсонську та Чернівецьку області", - йдеться у повідомленні.

Автор: МОЗ
  В Україні оновили карантинні зони
В Україні оновили карантинні зони

Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська й Чернігівська області залишаються в зоні найсуворіших карантинних обмежень.

Рівень захворюваності на коронавірус, за визначеного показника 75 на 100 тис. населення по країні, становить 376. У столиці рівень захворюваності - 570 на 100 тис. населення. Найвищий рівень інфікування спостерігають у Полтавській та Волинській областях.

Найближчим часом вийти з червоної зони карантину можуть Вінницька й Хмельницька області. Там не перевищений коефіцієнт виявлення випадків коронавірусу. У Волинській області також стабілізується ситуація з коронавірусом за низкою епідпоказників.

Зараз ви читаєте новину «В Україні оновили карантинні зони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути