Ексклюзиви
неділя, 14 вересня 2008 14:19

У Туреччині перекинувся автобус з туристами: є постраждалі

Російські туристи постраждали в автокатастрофі в Анталії (Туреччина). Про це повідомив РБК генеральний консул Росії в Анталії Мірджалол Хусанов.

"Напередодні 13 вересня 2008 р. в 60 км. від Анталії відбулася достатньо серйозна дорожньо-транспортна пригода - перекинувся автобус з російськими туристами", - пояснив М. Хусанов.

За його словами, екскурсійний автобус, що перевозив російських туристів, які повертались з туристичної поїздки в місто Памуккале, перекинувся в районі населеного пункту Коркутелі. За попередніми даними, водій не справився з управлінням на слизькій ділянці дорогі, "автобус повело, він накренився і впав на бік в декількох метрах від обриву".

За даними М.Хусанова, в автобусі знаходилися 36 осіб, в основному - громадяни Росії. Всі пасажири автобуса отримали травми різного ступеня тяжкості. "П"ятеро людей - в дуже важкому стані. Лікарі протягом ночі успішно провели необхідні операції. Проте три люди як і раніше знаходяться в критичному стані", - повідомив генконсул. Стан ще двох туристів, яким зробили операції, оцінюється як задовільний. "Загрози їх здоров"ю вже немає", - підкреслив він.

М.Хусанов відзначив, що 25 осіб, постраждалих в аварії, після надання необхідної медичної допомоги, починають виписуватись з лікарень, щоб продовжити свій відпочинок в Туреччині. Генконсул відзначив, що консульство Росії в Анталії постійно тримає ситуацію під контролем і допомагає постраждалим зв"язатись з родичами з Росії. "Ця подія відноситься до страхових випадків", - підкреслив М.Хусанов. За його словами, поліція проводить розслідування за фактом аварії і з"ясовує причини інциденту.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині перекинувся автобус з туристами: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути