четвер, 24 жовтня 2013 21:05

В Тернополі студенти танцювали в дощовиках, щоб привернути увагу до ЄС
15

Фото: Фото: Андрій Янович

Півсотні студентів з місцевого економічного університету затанцювали на центральному майдані Тернополя в дощовиках та з парасолями в руках, аби привернути увагу людей до теми підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Хлопці та дівчата виконали комбінований танець під музику композицій різних країн Євросоюзу. Завершився він музикою гурту "Океан Ельзи" та розгортанням прапорів України та ЄС.

"Танцювальний флешмоб – це не окрема акція, а метод привернути увагу до інформаційної кфмпанії „Будуємо Європу в Україні", яку ми розпочали сьогодні в Тернопільській області. Цим танцем ми хочем привернути увагу мешканців, і запросити до неформального спілкування про співпрацю України і Європейського союзу", ? розповіла Gazeta.ua радник з питань преси та інформаці представництва ЄЕС в Україні Вікторія Давидова.

Наявність дощовиків і парасольок в танцюючих пояснили бажанням надати шоу видовищності, а також перестраховкою, на випадок дощу.

Після закінчення танцю представники Євросоюзу спілкувалися з перехожими, роздавали їм буклети та сині прапорці з зірочками.

"Всі питають, що дасть підписання угоди про Асоціацію. Але треба розуміти, що ніхто не принесе, і не покладе вам щось в кишеню. Це не той випадок коли щось дають, і ми з мером вирішили – це буде Тернополю. Участь в Асоціації дає можливість всестороннього розвитку як Тернопільщини, так і всіх інших регіонів. Почитайте текс угоди про Асоціацію – вона охоплю 70% актів, згідно з якими Україна вже в ЄС. Ми практично там. А що участь в ЄС дала іншим учасникам ви легко можете подивитися", ? зазначає Вікторія Давидова.

Зараз ви читаєте новину «В Тернополі студенти танцювали в дощовиках, щоб привернути увагу до ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути