Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 13:37

У столиці демонтують головну ялинку до концерту на День Соборності

Автор: Фото: Наталя Чубенко
 

22 січня, в неділю, столиця відзначатиме День Соборності й Свободи України. З цієї нагоди в Києві відбудеться ряд урочистих заходів.

Зокрема, на Майдані Незалежності буде грандіозний концерт. Під час дійства кияни та гості столиці зможуть насолодитись виступами зірок української естради - гуртів "Мандри", "Скай", "ТІК", "Друга Ріка" та популярних співачок Джамали та Олени Вінницької. Початок концерту о 17.00.

Як відзначили в прес-службі столичної мерії, саме у зв'язку з проведенням святкового концерту з нагоди Дня Соборності та Свободи на Майдані Незалежності розпочато демонтаж новорічної ялинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович на Майдані "увімкнув" головну ялинку країни

Урочистості на честь свята також відбудуться в Національному палаці мистецтв "Україна" за участю представників виконавчої влади всіх рівнів, депутатів, дипломатичного корпусу, громадськості.

Разом з тим, урочисті збори з нагоди Дня Соборності та Свободи України відбудуться в кожному районі міста. У музеях та бібліотеках розміщені книжкові виставки, фотовиставки, експозиції з історії Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, та їх ролі в процесі здобуття незалежності Україною. А в навчально-виховних закладах проводяться лекції, семінарські заняття, науково-практичні конференції та вечори пам'яті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відкритті новорічної ялинки Януковичу кричали "Не ври!"

Нагадаємо, згідно з Указом Президента, прийнятим 30 грудня 2011 "Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат і професійних свят", цього року Україна вперше святкує День Соборності та Свободи.

Зараз ви читаєте новину «У столиці демонтують головну ялинку до концерту на День Соборності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути