понеділок, 05 травня 2008 14:28

В США злочинець через суд вимагає від поліції повернути свою порноколекцію

Недавно заарештований за підпільну відеозйомку жінок і дівчаток-підлітків, чоловік подав до суду на поліцейський департамент, вимагаючи повернути вилучену у нього в ході обшуку велику колекцію порнографічної продукції.

Денніс Сандерс, подав позов до суду проти поліції міста Сан Рафаель, Каліфорнія, після того, як поліцейські відмовилися повернути 500 порнофільмів і близько 250 журналів, які, на думку його адвоката, не мають ніякого відношення до порушеного проти його підзахисного справи." Немає абсолютно ніяких законних підстав для вилучення цієї, повністю легальної продукції " для дорослих" - сказав адвокат агентства "Tiburon", Джон Ранкін.

"Вся відеоколекція коштує щонайменше $10.000 доларів" - додав він.

Сандерс був заарештований в 2002 році за зйомку 45-річної жінки і 16-річної дівчини у ванній кімнаті і спальні однієї з квартир, де він виконував невеликий ремонт. Він був звинувачений в 48 злочинах і засуджений до восьми років позбавлення волі, але був достроково звільнений за зразкову поведінку.

Адвокат, який представляє інтереси поліцейського департаменту, заявив, що їм необхідна ухвала суду про те, що повернення цих матеріалів "буде законним в даній ситуації". Положення ускладнюється ще тим, що Сандерс вже був заарештований за підглядання в 1979 році.

"Якщо суд вирішить, що ми повинні повернути йому ці матеріали - ми їх повернемо", - сказав адвокат відповідача Томас Бертранд. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «В США злочинець через суд вимагає від поліції повернути свою порноколекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути