вівторок, 19 січня 2010 18:38

В США фото злочинців демонструють на білбордах

 
Федеральне бюро розслідувань вдається до ефективніших способів пошуку злочинців. У січні на Тайм Сквер у Нью-Йорку з"явилося електронне табло 9Х12 м із фотокартками підозрюваних. Фірма Clear Channel Outdoor розмістила його перед очима тисяч людей, які щодня перетинають площу між Бродвеєм, Сьомою авеню, Сорок другою та П"ятдесятою вулицями. Тайм Сквер часто називають "перехрестям світу".

Програму використання електронних білбордів для пошуку злочинців започаткували 2007-го, коли у ФБР вирішили повідомляти людям ключову інформацію щодо безпеки. Спочатку увімкнули 100 табло у 23 містах. Нині таку інформацію висвітлюють на 1500 екранах у 40 штатах.

- Співпраця із Clear Channel Outdoor уже принесла нам успіх, - каже керівник нью-йоркського відділу ФБР. - Безпосередно за інформацією з табло вдалося розкрити 30 гучних кримінальних злочинів і запобігти сотням правопорушень.

Зараз ви читаєте новину «В США фото злочинців демонструють на білбордах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути