понеділок, 20 липня 2009 08:48

У середу відбудеться найтриваліше повне затемнення Сонця

 У середу відбудеться найтриваліше повне затемнення Сонця

Тиждень, що починається, вимагатиме від землян уваги до свого здоров"я і заспокоєння розхитаних нервів, адже в середу, 22 липня, відбудеться повне сонячне затемнення. Жителі половини Землі побачать одне з найрідкісніших явищ, коли зірка повністю сховається за Місяцем.

На жаль, з України нічого видно не буде, але багато українців це затемнення відчують на собі.

Цього дня будуть магнітні бурі

Керівник Кримської астролабораторії "Західна" Олександр Ботвін розповів, що повне сонячне затемнення почнеться о 00 годині 53 хвилини за усесвітнім часом на західному узбережжі Індії (в Україні в цей час буде без семи хвилин 4 години ранку): "Це найтриваліше сонячне затемнення в цьому сторіччі - 6,5 хвилин. Навколо темного диска з"явиться вогненна сонячна корона і будуть видні зірки. Наступне сонячне затемнення, правда, неповне (кільцеподібне) буде 10 січня наступного року, а повне відбудеться 30 березня 2033-го)".

Як цей день відіб"ється на здоров"ї українців, розповів лікар-терапевт Інституту клінічних досліджень Веніамін Гавриш: "Не дивлячись на те що ми не побачимо затемнення, сердечники відчують його повною мірою. Цього дня будуть магнітні бурі, що позначиться і на сердечниках, і на гіпертоніках. Нитимуть і старі травми, і переломи".

Зате можна позбавитися від інших хвороб, стверджує екстрасенс Світлана з Києва. "Потрібно в ємність з водою поставити свічку, запалити її і подумати, від чого хочете позбавитися. У момент початку затемнення подивіться в дзеркало і ляжте головою на схід. Потім уявіть себе хворого в дзеркалі і те, як зображення стискується і перетворюється на темний диск. Потім в думках його спаліть, встаньте і загасіть свічку. І все, повинна пройти хвороба, про яку ви думали".

Також цього дня можна дуже сильно посилити проблеми, так що не можна сваритися, інакше цілий рік пройде у сварках. Проте день сприятливий для подорожей.

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину « У середу відбудеться найтриваліше повне затемнення Сонця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути