Ексклюзиви
четвер, 11 березня 2010 18:17

На Рівненщині чоловік тримає вдома крокодила та пітона (ФОТО)

49-річний Андрій Яремчик із містечка Костополя на Рівненщині утримує вдома понад 120 різноманітних звірів, птахів, рептилій і риб. Всього 52 види.

"У мене є півтораметровий тигровий пітон, лисиці, нутрії, орли, фазани, дикі качки. Особлива гордість – це нільський крокодил. Йому буде п"ять років. Дістався мені за могорич, коли працював на будівництві під Москвою. Пащеку зав"язав скетчем, поклав на дно клітчатої сумки й гайда на потяг", - розповів кореспонденту Gazeta.ua господар.

Годує крокодила раз на тиждень рибою та свинячими нутрощами. В коридорі біля котельні змайстрував для нього тераріум. Підтримує температури повітря не нижче 28 градусів, а води 22-25.

Андрій Яремчик не знає, що буде робити зі своїм улюбленцем як той виросте. Розповідає, що в Африці такі крокодили нападають на антилоп, буйволів, носорогів і навіть людей. Живуть понад 100 років і виростають до 4-6 м.

Утримання домашнього зоопарку обходиться майже в тисячу гривень на місяць .

"Тільки на пшеницю витрачаю понад 300 грн., а ще інші корми, ліки. Багато плачу за електроенергію, адже пітон та крокодил люблять тепло. Дякую хлопцям, які ріжуть худобу й привозять нутрощі за дурно. Багато людей, які приходять подивитися жертвують на утримання мого звіринця", – продовжив розповідь Яремчик.

Чоловік цікавиться тваринами з дитинства. Сім років тому так захопився розведенням папуг, що покинув роботу майстра з виробничого навчання в місцевій школі. Так ніде й не працює.

Живе за гроші від продажу птахів. Каже, пара хвилястих папуг у нього коштує від 200 грн., а за одну австралійську карелу бере 350-400 грн.

На обійсті Яремчук виклав доріжки, встановив декоративний млинок, скульптуру піонера, власноруч змайстрував гармату.

"Як дуже попросять то й пальну раз-другий з неї. Вона в мене робоча. Завжди на новий рік і державні свята заряджаю", - сказав господар.

Щодня до нього приходять відвідувачі. Живе разом із дружиною Любою та двома дітьми – Надею (17 років) та Олексієм (24 роки).

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чоловік тримає вдома крокодила та пітона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути