Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2022 10:40

Спецтема: Війна Росії проти України

До Росії почали прибувати мішки з трупами й ешелони з пораненими

До Росії почали прибувати мішки з трупами й ешелони з пораненими
Найближчим часом відбудуться перші поховання у РФ. Фото: Асоціація зі сприяння захисту прав військовослужбовців та призовників

До Росії почали прибувати перші ешелони з пораненими солдатами та мішки з їхніми трупами.

Найближчим часом відбудуться перші поховання у РФ, заявив 1 березня радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає Gazeta.ua. У МВС закликали українців допомогти зірвати нову мобілізацію у Росії.

"Російська влада вже не зможе це приховати. Якщо у вас є друзі у Російській Федерації, навіть якщо ви з ними після 2014-го не спілкувалися, не полінуйтеся і зв'яжіться з ними. Перешліть їм фотографії їхніх полонених. Світлини росіян, які загинули тут через примхи їхнього карлика. Це наша українська вітчизняна війна, і кожен з нас може допомогти в цій війні, воюючи у тилу ворога і деморалізуючи його", – сказав Денисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полонений на Житомирщині "вагнерівець" тепер вважає Путіна х*йлом

Увесь час із початку війни проти України президент РФ Володимир Путін ховається у бункері на Уралі. Водночас росіяни вже відчувають економічні негаразди, оскільки рубль "просів" на 40%.

23 лютого начальник Служби безпеки України в Харківській області повідомив, що Росія закупила 45 тис. целофанових пакетів для перевезення трупів.

Росія о 4:00 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «До Росії почали прибувати мішки з трупами й ешелони з пораненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути