вівторок, 18 листопада 2014 15:23

В Росії випустили сигарети і зображенням Криму і неоднозначною назвою
2

Росіяни продовжують існувати у своїй окремій реальності. Виробники РФ роблять недолугі спроби залучити інтерес до своєї продукції "споживачів на ринках ближнього і далекого зарубіжжя", використовуючи впізнаваний вже слоган "російська весна". Про цю новину повідомляє Преса України.

"Погарська сигаретно-сигарна фабрика" випустила на ринок свій новий продукт - сигарети під назвою "Російська весна". Цигарки, упаковані в яскраву помаранчеву пачку, на якій зображений незаконно анексований росіянами півострів Крим і символ російської окупації - так звані "зелені чоловічки з автоматами".

На сайті меткої тютюнової фабрики, зазначено, що "Російська весна" - це "якісні сигарети за привабливою ціною в яскравій впізнаваній пачці". При цьому, наголошується, що нові сигарети будуть доступні не тільки для росіян, але й для "споживачів на ринках ближнього і далекого зарубіжжя".

Варто зазначити, що російські дизайнери навіть думки не допускають, що словосполучення "російська весна" має в світі негативне забарвлення і нагадує агресивну політику російської держави. Також, на зворотному боці пачки розміщені досить жорстокі фото, які супроводжуються написами "страждання" і традиційним: "куріння вбиває". Проте, моральні аспекти цього слогану "ще нічого", в порівнянні з "якісними характеристиками" нового продукту. Користувачі відзначають "жахливий сморід" нових сигарет і називають їх "сепаратисткими" і "пророчими".

Зараз ви читаєте новину «В Росії випустили сигарети і зображенням Криму і неоднозначною назвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути