пʼятниця, 31 жовтня 2008 14:24

У прикордонному районі Абхазії введена комендантська година

У Гальському районі Абхазії оголошена комендантська година, повідомило абхазьке телебачення. За даними агентства, місцевим жителям заборонено покидати домівки після 22:00. Представники керівництва республіки поки не підтвердили цю інформацію.

Гальський район Абхазії, значну частину населення якого складають грузини, розташований на кордоні з Грузією. У останні місяці обстановка в районі кордону (як з грузинського, так і з абхазького боку) залишається напруженою.

Обидві сторони звинувачують один одного в обстрілі прикордонних пунктів і постів правоохоронних органів. В результаті цього обстрілу загинули декілька людей. Крім того, на прикордонних територіях відбулися декілька вибухів, зокрема, у вересні в Гальському районі на міні підірвався екскаватор російських військ. Абхазька влада назвали інцидент "провокацією грузинських спецслужб", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У прикордонному районі Абхазії введена комендантська година». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути