середа, 15 жовтня 2008 20:01

У Полтаві податкова міліція вилучила 97 "підпільних" ігрових автоматів

Співробітники податкової міліції вилучили 97 ігрових автоматів загальною вартістю близько 2 млн грн в одного з підприємців Полтави.

Повідомляє із посиланням на прес-офіцера Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в Полтавській області Сергій Степановича.

За його словами, у поле зору оперативників потрапив місцевий філіал столичного оператора з наданням розважальних послуг, який має в регіоні розгалужену інфраструктуру спеціалізованих залів гральних автоматів.

"Плануючи тіньову операцію, керівники підприємства офіційно відмовилися від продовження терміну дії майже сотні наявних патентів на ігрове устаткування, мотивуючи це згортанням своєї діяльності у зв"язку з нерентабельністю. Проте вже незабаром з"ясувалося, що такий крок служив лише прикриттям для переведення роботи підприємства в "тіньову" сферу. Директор суб"єкта господарювання ще за наявності в підприємства необхідних патентів заздалегідь підготувала завізовані ксерокопії останніх і використовувала їх надалі як "офіційні" дозвільні документи", - заявив начальник УПМ ДПА в Полтавській області Олег Дигтяр.

Він додав, що провівши одночасно перевірку відразу шістьох об"єктів, що належать філіалу розважальної сфери, співробітники податкової міліції виявили 97 "одноруких бандитів", експлуатація яких відбувалася під прикриттям такої "липової" документації.

"Підпільні" гральні автомати вилучені. Тепер за даним фактом ведеться перевірка.

З початку року співробітники податкової міліції УПМ ДПА в Полтавській області в регіоні задокументували майже 40 фактів грубого ігнорування вимог законодавства України, яке регулює сферу надання розважальних послуг, вилучили понад 400 ігрових автоматів та інше спеціальне обладнання на загальну суму понад 4 млн грн.

В свою чергу у Дніпропетровську комунальні служби спільно з податковою міліцією розпочали демонтаж незаконно встановлених вуличних гральних автоматів.

Згідно з розпорядженням мера міста Івана Кулінченка про благоустрій Дніпропетровська, впродовж двох найближчих місяців планується демонтувати 154 гральних автомати - 84 одиниці типу "Ромашка", 56 - типу "Стовпчик" та 14 малих архітектурних форм контейнерного типу.

До цього фахівці комунального підприємства "Управління з організації та контролю у сфері відпочинку та розваг" проводили роз"яснювальну роботу безпосередньо біля ігрових автоматів: спілкувалися з операторами, розклеювали попередження про недопустимість незаконної господарської діяльності та можливість демонтажу.

Оскільки власники таких автоматів здебільшого не відреагували на попередження представників влади і не прибрали незаконно встановлені комплекси, їх буде демонтовано, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві податкова міліція вилучила 97 "підпільних" ігрових автоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути