середа, 25 червня 2008 17:43

В Одесі з"явився шлагбаум імені Шона Карра (ФОТО)

  Саме тут намагався проїхати Шон Карр
Саме тут намагався проїхати Шон Карр
Зятя прем"єр-міністра Шона Карра в Одесі будуть пам"ятати довго. Ще не закінчилося розслідування інциденту між ним та службовцями внутрішніх військ через проїзд на пляж "Лонжерон", а в місті вже з"явилася визначна пам"ятка його імені.

За словами газети "Комсомольська правда в Україні", веселі одесити вже встигли назвати нещасливий шлагбаум, через який і заварилася вся історія, ім"ям Шона Карра.

Однак, незважаючи на жарти і те, що з дня інциденту минуло вже чотири дні, дотепер незрозуміло, хто ж кого побив. В інтернеті можна знайти копії судмедекспертиз, з яких випливає, що військові все-таки постраждали. Водночас Шон Карр стверджує, що нікого не чіпав.

За словами "регіонала" Валерія Бондика, "на співробітників міліції і внутрішніх військ, що затримали Євгенію Тимошенко і Шона Карра, тиснуть офіцери МВС".

"Мені достеменно відомо від свого помічника-журналіста, що командира підрозділу внутрішніх військ намагаються всіляким чином віддалити від цього процесу. А офіцери МВС схиляють постових змінити свої свідчення!", - додав він.

У свою чергу керівник прес-служби внутрішніх військ МВС Світлана Павловська упевнено заявила, що "ніякого тиску немає!".

Втім на прохання журналістів поспілкуватися із солдатами, сказала: "Навіщо вам це? Вони не захочуть з вами розмовляти! Зараз проводиться попереднє розслідування, після якого буде прийняте відповідне рішення".

Продавщиці кіосків, що стоять поруч з пам"ятним місцем, неохоче згадують подію і своїми враженнями діляться тільки пошепки.

"У той вечір піднявся такий лемент, така бійка - кошмар! Я не бачила подробиць, тому що збирала товар, але можу сказати одне: служивих хлопців жаль, ох і дісталося їм!", - розповіла одна з них.

Крім того, за словами водія мікроавтобуса готелю "Немо", його колега-шофер, що приїжджав забирати Шона і Женю з міліцейського відділку, раптово звільнився.

А єдиний відеоролик, знятий на мобільний кимсь із солдатів, що ніс службу біля шлагбаума, стерла міліція, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі з"явився шлагбаум імені Шона Карра (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути