вівторок, 09 березня 2010 16:31

В Новій Зеландії продали з аукціону пляшку з привидами

В Новій Зеландії продали з аукціону пляшку з привидами

Організатори аукціону на сайті Trademe підтвердили, що привиди придбала компанія, що виробляє електроприлади, які допомагають людям кинути курити.

Власниця привидів Еві Вудбері з міста Крайстчерч сказала, що виставила двох духів на продаж після того, як екзорцист із "церкви спіритизму" спіймав їх в її будинку і помістив у посудини зі святою водою.

Один дух належить літній Ліс Грехем, яка померла 1920 року. Інший - маленькій дівчинці з "могутньою і руйнівною силою". Вони нібито з"явилися в будинку після експериментів з дошкою Оуіджа. Це невелика площина з написаним алфавітом і ключовими словами "так", "ні". З її допомогою можна спілкуватися з духами.

"Несподівано рідина в глечику закипала сама, хтось чіпав мене за шию, я чула голоси в інших кімнатах, - розповіла Вудбері. - Зникали речі, а потім з"являлися у найнесподіваніших місцях. Собака відмовлявся заходити в деякі кімнати. Дочка мого брата розповідала, що говорила з духом маленької дівчинки. А відколи духів закрили у пляшки, тобто від 15 липня 2009, нічого подібного не відбувалося".

Езотерик Оксана зі Львова повідомила Gazeta.ua, що таке справді практикується. За її словами, це чорна магія.

"У пляшку чи іншу посудину запросто можна закупорити духа, але наскільки мені відомо лише такого, що приносив біду. І якого не можна знищити іншим способом, коли не допомагає навіть церква. Роблять це за допомогою спеціального магічного обряду. Тому з цими речами не варто гратися. Сподіваюся, це просто чийсь злий жарт і на аукціоні продали пусті пляшки. Бо хтозна, що може статися, коли ті пляшки відкоркують", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «В Новій Зеландії продали з аукціону пляшку з привидами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути