середа, 11 квітня 2018 12:58

У Миколаєві 12 квітня збираються атовці

У Миколаєві 12 квітня збираються атовці
Щорічна Конференція організацій учасників бойових дій і ветеранів АТО пройде в Миколаєві. Фото: Новый Визит

Обласна Спілка учасників і ветеранів АТО "Схід" повідомляє про проведення щорічної IV Всеукраїнської конференції організацій учасників бойових дій і ветеранів АТО, яка відбудеться в четвер 12 квітня в Миколаєві на вул. Потьомкінська, 118 (конференц-зал "Розвиток", БЦ DiplomatHall). Конференція розпочнеться о 10:00, реєстрація учасників з 9:00.

Як зазначено на сторінці Спілки в Facebook, учасники конференції вже вчетверте збираються, щоб вшанувати пам'ять загиблих побратимів - Героїв АТО - та обговорити сьогоднішні досягнення, майбутні плани та нагальні проблеми.

"Ветерани, які зараз повертаються з АТО, повертаються з надзвичайно загостреним відчуттям справедливості, з надією на зміни і з вірою в те, що все, що там відбулося, було недарма", - повідомляється на сторінці.

Учасники бойових дій та ветеранів АТО обурені тим, що де-юре в нас ветеран АТО - це герой, захисник і патріот, натомість реальність зовсім інша. З поверненням додому в багатьох розпочинається нова битва – паперова, битва з бюрократами за "ГАРАНТОВАНІ" державою гарантії соціального захисту".

Організатори Конференції зазначають, що держава, уособлена численними чиновниками-бюрократами, не надто поспішає надавати ветеранам заслужені соціальні гарантії та пільги.

"Особливо важко дається пільгове виділення землі учасникам АТО, забезпечення житлом сімей загиблих воїнів. Українська медицина не справляється з безкоштовним зубопротезуванням, безкоштовними ліками за рецептом лікаря та санаторно-курортними путівками для атовців. Відповідь завжди одна – немає коштів. Ще одна вкрай важлива проблема - це відсутність роботи в регіонах і брак можливостей для самореалізації", - написано в повідомленні Спілки.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві 12 квітня збираються атовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути