вівторок, 24 липня 2007 13:57

В Мексиці одночасно одружились 6 тисяч пар

У мексиканському місті Веракрус пройшла найбільша в світі церемонія одруження, на яку приїхали відразу шість тисяч закоханих пар. Свято проводилося на честь 148-х роковин закону про шлюб, а губернатор Веракруса розіграв між парами 8 квартир.

Відразу шість тисяч закоханих пар стали чоловіками і дружинами на найбільшій у світі церемонії одруження, влаштованій в понеділок у мексиканському місті Веракрус в однойменному південно-східному штаті країни. Наречені різного віку зібрались у будівлі місцевого Всесвітнього торгового центру, де в такий незвичайний спосіб місцеві власті вирішили відзначити 148-у річницю закону про шлюб, ухваленого свого часу президентом Беніто Хуаресом.

Майбутні подружжя з"їхалися з усіх 212 муніципій, що входять до складу штату. Багато з них вже не перший рік живуть у цивільному або, як тут говорять, у вільному шлюбі, та, користуючись нагодою, вирішили узаконити свій союз. Про нові обов"язки і права їм розповів генеральний директор служби реєстрації цивільного стану Рафаель Еліас, що вже має досвід організації масових весіль.

Проте таким масштабним заходом, що цілком заслуговує Книги рекордів Гіннесу, йому довелося керувати вперше. Губернатор Веракруса Фідель Бельтран вручив перші десять свідоцтв про одруження і запропонував новим подружнім парам взяти участь в лотереї, де серед інших призів розігрувалися вісім квартир, повідомляють Вісті.

Зараз ви читаєте новину «В Мексиці одночасно одружились 6 тисяч пар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути