Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2008 15:59

У Маріуполі грабіжник убив дівчину за мобілку

У Маріуполі Донецької області затримано грабіжника-рецидивіста, який убив ножем дівчину, яка не віддавала свій мобільний телефон.

Як повідомили у відділі зв"язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, у чергову частину Жовтневого райвідділу міліції Маріуполя надійшов телефонний дзвінок з лікарні швидкої допомоги про те, що на газоні на вулиці Артема лежить труп дівчини з ножовими пораненнями. Експерт, який виїхав на місце події у складі слідчо-оперативної групи, встановив, що причиною смерті виявилася гостра крововтрата.

Встановити особу підозрюваного допомогли свідки, які бачили чоловіка, що втікав. Через кілька годин його затримали оперативники. Підозрюваним у здійсненні злочину виявився 35-річний раніше судимий за грабіж і хуліганство місцевий житель, який живе недалеко від місця злочину.

Увечері він прямував до своєї співмешканки і по дорозі побачив дівчину, яка говорила по телефону. Підбігши до неї, грабіжник спробував вирвати телефон, але дівчина чинила опір. Між ними почалася боротьба, під час якої нападник ножем двічі ударив жертву в груди. Злякавшись такої розв`язки, злочинець кинув телефон з ножем і втік.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ст.115 КК України – "умисне вбивство". Триває слідство, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі грабіжник убив дівчину за мобілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути