середа, 18 квітня 2007 18:43

У Лондоні відкриється перша в світі Академія сексу (ФОТО)
6

У Лондоні відкривається заклад Amora, який називає себе "Академією сексу і взаємин". У Amora можна дізнатися, який механізм ідеального поцілунку, що таке оргазм з погляду біології і з якою силою треба тьопати по сідницях, щоб було злегка боляче і приємно.

Цілі, які переслідує керівництво Академії, найсерйозніші, - освічувати британців в питаннях любові. Директор експозиції Сара Брюер говорить: "Є необхідність у формах сексуального виховання, які не були б нудні, і у формах викладу інформації, які не викликали б хтивих смішків. Ми хочемо змінити ставлення людей до сексу".

Громадянин Франції Жоан Ріцки, який заснував Amora, спеціально для експозиції створив раду з консультантів-психологів і сексологів. Три роки під час підготовки до відкриття він також прагнув заручитися підтримкою добродійних фондів, що піклуються про сексуальне здоров"я людей, проте у результаті розійшовся з ними. Слово "академія" в назві обране, аби уникнути непотрібних порівнянь з легковажними музеями сексу в Нью-Йорку і Амстердамі. У інтерактивних експозиціях на основі відеозаписів все названо своїми іменами. Тут же чергує сексолог, яка дає консультації. Виставка задумана як розважально-просвітницька. Що в ній домінує - розваги або освіта - визначити важко.

Ціла стіна обвішана "інтимними іграшками", серед яких чомусь присутні і силіконові імплантанти для грудей. Тут же можна побачити на екрані, як ними користуватися.

Чоловік-манекен, що нагнувся, запрошує нашльопати його спеціальною лопаткою. Якщо відвідувач робить йому дуже боляче, спалахують вогники, як на ярмарковому автоматі. Також на виставці є гіпсові фігури, що зображають тіла чоловіків і жінок. У них можна запустити руку і спробувати намацати "точку G" або передміхурову залозу. "Оу, йее!" - схвально говорять фігури, коли відвідувач торкається до потрібного місця.

Заплатити за квиток в Amora потрібно 12 фунтів - це більше 20 доларів. У перший рік існування Amora розраховує на 500 тисяч відвідувачів, які купуватимуть квитки, а також витрачатимуть гроші в сувенірному магазині і барі в середньому по 20 фунтів з людини. Запланована також пересувна виставка, яка їздитиме по країні, повідомляє Newsru
Зараз ви читаєте новину «У Лондоні відкриється перша в світі Академія сексу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути