четвер, 08 липня 2010 18:59

В Києві міліція конфіскувала ресторан (ФОТО)
6

Сьогодні з набережної Дніпра в Києві зник ресторан японської кухні "Мурокамі". Заклад працював на воді, гостей приймав на борту дебаркадера, пришвартованого біля берега.

"Опівдні приїхала міліція і вигнала відвідувачів на берег. Потім відрізали швартові троси і підігнали буксир. Підчепили "Мурокамі" і потягли у бік гавані. Охоронці і адміністратор попливли з ними," - розповів Gazeta.ua Валентин, працівник сусіднього плавучого ресторану.

На набережній лишився гостьовий трап ресторану з солом'яною стріхою у японському стилі, ворота з вивіскою і вуличний рекламний лайтбокс з переліком основних блюд. На вході чергує охоронець з сусіднього ресторану. Він пояснив, що наглядає за речами "Мурокамі", залишеними на березі, доки не повернуться їхні власники.

На перилах біля вивіски зібрались працівники евакуйованого ресторану, котрі приїхали на свою зміну. Молоді хлопці п'ють пиво. Поряд стоїть молода дівчина і питає по телефону: "Так, что я теперь без работы?" Для працівників "Мурокамі" сьогоднішні події стали цілковитою несподіванкою. Власники сьогодні розпустили усіх по домах. Про подальший режим роботи пообіцяли повідомити усім завтра по телефонах.

"Я бывала в этом ресторане раньше, мне нравится японская кухня. Сегодня приехала сюда с подружкой. Она хотела меня угостить. А тут такой облом - ресторан куда-то утащили," - каже киянка Ірина.

Яка міліцейська структура евакуювала "Мурокамі" і на підставі чийого рішення - наразі невідомо. В адміністрації плавучого ресторану повідомили, що власники наразі з'ясовують це разом із своїми юристами. У ЗМІ цю подію пов'язують з нещодавньою заявою голови Комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією Верховної Ради Ігоря Калетніка. Він обіцяв розібратись з діяльністю столичних ресторанів на Дніпрі.

Зараз ви читаєте новину «В Києві міліція конфіскувала ресторан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути