вівторок, 02 березня 2010 10:16

В Китаї голодна дика панда з"їла кістки свиней (ВІДЕО)

В Китаї голодна дика панда з"їла кістки свиней (ВІДЕО)

В китайській провінції Сичуань, зголодніла дика панда залізла в свинарник до одного селянина. Там вона знайшла туші свиней, які призначалися в корм, розідрала і з"їла їх кістки.

Переляканий селянин знайшов ведмедя біля свинячої годівниці, коли той відділяв м"ясо від кісток, але панда не звернула на людей ніякої уваги. Наситившись кістками, панда повільно і спокійно пішла геть зі свинарнику.

Повідомляється, що хоча гігантські панди харчуються здебільшого вегетаріанською їжею, вони є м"ясоїдними тваринами. Ведмеді різноманітять свій раціон яйцями, рибою, апельсинами і бананами, якщо ці продукти їм доступні. При цьому випадки поїдання пандами м"яса досі фіксувалися вкрай рідко.

Китайська гігантська панда вважається вимираючим видом - ведмеді можуть зникнути вже через два-три покоління. Вчені вважають, що зараз в дикій природі в Китаї живуть близько 1 600 панд. Більшість з них мешкає в південно-західній провінції Сичуань (переважно в горах), північній Шааньсу і північно-західній Ганьсу.

SkyNews

Зараз ви читаєте новину «В Китаї голодна дика панда з"їла кістки свиней (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути