Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 14:24

В Києві підпалили кілька автівок (ВІДЕО)

В Києві підпалили кілька автівок (ВІДЕО)

В неділю о 3.40 ранку на столичній вул. Закревського загорівся джип "Тойота". Доки приїхали пожежні, вогонь добрався до бензобаку іномарки. Пальне детонувало, вогонь перекинувся на сусідні автівки.

"Я прокинувся від гучного вибуху у дворі будинку, - розказав Gazeta.ua киянин Роман. Чоловік мешкає на вул. Закревського, 5. - З вікна побачив, що горить три машини, припарковані біля нічного кіоску. На щастя, тієї ночі я поставив свою машину в іншому кутку двору".

На відео, яке записав Роман на місці подій, видно, що вогонь охопив "Тойоту" та припарковану зліва від неї "Шкоду". Першою пожежу помітила продавщиця нічного кіоску. Вона викликала пожежних. Вогнеборці примчали за пару хвилин - пожежна частина розташована на сусідній вулиці за 500 метрів від місця події. Але врятувати "Тойоту" і "Шкоду" не вдалось. Машини перетворились на купу металобрухту. У "Мітцубісі", яке стояло справа від джипу, висока температура і кіптява пошкодили кузов. Але цю машину можливо відремонтувати.

Під час пожежі на місці подій з"явився власник "Шкоди". За словами свідків, він поводився спокійно. Оглянув рештки своєї машини без зайвих емоцій. На прохання пожежних відкрив капот автомобіля. Двигун його машини залили піною, щоб він не спалахнув. Господарів інших машин місцеві мешканці не бачили.

Люди подейкують, що джип підпалили задля помсти її власнику. В машині розбили вікно і кинули в середину пляшку з горючою сумішшю. За кермом "Тойоти" часто бачили дівчину. Хто вона і чим займається - опитані журналістом Gazeta.ua мешканці вул. Закревського не знають.

Прес-офіцер Деснянського РУВС Києва Наталя Стеценко розповіла, що міліція збирає свідчення мешканців прилеглих житлових будинків, але кримінальну справу за цим фактом ще не порушено.

"Причину пожежі мають встановити експерти пожежної служби. Якщо вони дійдуть висновку, що це був підпал, виникнуть підстави для порушення кримінальної справи. Власники постраждалих автомобілів із заявами про переслідування або погрози на свою адресу до міліції не звертались", - сказала вона.


Зараз ви читаєте новину «В Києві підпалили кілька автівок (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути