вівторок, 14 серпня 2012 23:33

У Каліфорнії пограбували будинок Стіва Джобса

У Каліфорнії пограбували будинок Стіва Джобса
Будинок Стіва Джобса в Пало-Альто. Фото: AP

У Пало-Альто в Каліфорнії була здійснена крадіжка з будинку засновника Apple Стіва Джобса. Як повідомляє 18 серпня видання The San Jose Mercury News, злочин було скоєно ще 17 липня, проте поліція розповсюдила інформацію про нього тільки зараз.

Як наголошується, злочинцем були винесені комп'ютери і особисті речі на суму понад 60 000 доларів. У поліції не уточнили, кому саме належали вкрадені предмети - Джобсу або членам його сім'ї.

За підозрою в скоєнні злочину був затриманий 35-річний житель сусіднього міста Аламеда Каріем Макфарлін. В даний час йому вже пред'явлено звинувачення в крадіжці і спробі продажу краденого, за що йому загрожує до семи років і восьми місяців в'язниці.

Як відзначили в поліції, найімовірніше, під час вчинення злочину Макфарлін не знав, що будинок, який він обікрав, раніше належав Стіву Джобсу.

Засновник компанії Apple Стів Джобс помер від раку підшлункової залози в жовтні 2011 року у віці 56 років. У будинку в Пало-Альто Джобс прожив останні кілька років свого життя.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії пограбували будинок Стіва Джобса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути