Ексклюзиви
вівторок, 08 вересня 2009 09:37

В Іраку в результаті трьох терактів загинули 16 людей

В Іраку в результаті трьох терактів загинули 16 людей
В результаті трьох терактів в Іраку вбиті щонайменше 16 людей. Один теракт стався перед контрольно-пропускним пунктом в м. Рамаді, розташованому за 115 км від Багдаду. Терорист-смертник підірвав автомобіль, начинений вибухівкою, знаходячись в черзі машин, що чекали перевірки на КПП. При цьому щонайменше троє поліцейських і п"ятеро цивільних осіб були убиті, близько 20 - поранені.

Через декілька годин інший терорист привів в дію вибуховий пристрій біля воріт мечеті міста Баакуба на північ від Багдада. В результаті вибуху троє поліцейських і двоє паломників загинули. За словами свідків, жертв могло бути набагато більше, оскільки злочинець намагався увійти до мечеті, а загиблі поліцейські не дали йому цього зробити.

Ще один теракт стався в самому Багдаді, де невідомі підірвали поліцейську машину, убивши офіцера поліції і двох цивільних осіб.

Останнім часом терористична активність в Іраку істотно зросла. Фахівці пов"язують це з виведенням американських військ з іракських міст, яке було завершене в кінці червня 2009 р., передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «В Іраку в результаті трьох терактів загинули 16 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути