вівторок, 04 травня 2010 12:47

В Індії таємно висадилися 140 бойовиків "Аль-Каїди"

В Індії таємно висадилися 140 бойовиків "Аль-Каїди"

Не менше 140 бойовиків міжнародної терористичної мережі "Аль-Каїда" проникнули на територію Індії. Про це у вівторок повідомила газета The Times of India. Терористи, стверджує видання, прибули на човнах і висадилися на західному узбережжі в штатах Гуджарат і Махараштра, звідки розосередилися по країні.

The Times of India зазначає, що спецслужби поки не підтверджують цю інформацію. Однак з п'ятниці у більшості районів Індії введені підвищені заходи безпеки.

Найбільш ймовірними об'єктами атак бойовиків називаються ринки і торгові Молли в центральних районах столиці - Коннот плейс, Чанд Чок, Грейте Кайлаш, а також Сароджіні Нагар і Кароль Багх.

З середини квітня дипломатичні представництва США, Австралії та Великобританії кілька разів поширювали попередження про підготовку терористичних атаках на Індію, перш за все на Нью-Делі.

Останнього разу посольства цих країн попередили про можливі напади екстремістів на торговельні центри, ринки та туристичні місця індійської столиці в суботу. Того ж дня в Хайдарабаді схопили бойовика екстремістської організації "Лашкар-е-Тайба", який, за даними джерел у правоохоронних органах, планував влаштувати вибухи в Нью-Делі.

Джерела в уряді повідомили виданню, що повідомлення американської, британської і австралійської влади прийняті "з усією серйозністю".

Поліція Нью-Делі звернулася до населення з закликом терміново повідомляти про підозрілі предмети, залишених у громадських місцях і на ринках.

ИТАР-ТАСС, NEWSru
Зараз ви читаєте новину «В Індії таємно висадилися 140 бойовиків "Аль-Каїди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути