Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 04:12

В Індії леопард застряг в огорожі фабрики

В Індії леопард застряг в огорожі фабрики
TV9

В Індії врятували самку леопарда, яка залізла на металеву огорожу заводу і травмувала лапу, пише The Hindu. Дика кішка проткнула задню кінцівку гострим зубцем огорожі, і ніяк не могла звільнитися. Інцидент стався в Майсур в понеділок, 27 серпня.

Леопарда на огорожі помітили близько семи годин ранку. Про пригоду в службу порятунку повідомили охоронці підприємства, в огорожі якого тварина виявилося, а також перехожі, котрі помітили кішку. Незабаром на місце виїхали фахівці з природоохоронних відомств і ветеринари. Вони були поруч із фабрикою приблизно в половині восьмого ранку.

Коли експерти приїхали, вони побачили леопарда, безуспішно намагався звільнитися з пастки. Дикої кішці було введено заспокійливе, і як тільки воно подіяло, тварина обернули сіткою і зняли з огорожі. Леопарда доставили в найближчу ветеринарну клініку.

У клініці дикій кішці зашили рану і дали антибіотики. За словами ветеринарів, травма тварини не небезпечна для її життя. Очікується, що самка леопарда поправиться досить швидко. Як тільки вона відновиться після пережитого, її відпустять назад в природу. Можливо, її перевезуть в інше місце, щоб уникнути повторення інциденту.

До фабриці вже неодноразово виходили леопарди.

Зараз ви читаєте новину «В Індії леопард застряг в огорожі фабрики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути