Ексклюзиви
субота, 29 серпня 2020 18:14

В Хмельницькому протестують проти карантину. Вимагають скасувати всі обмеження та не публікувати щоденну статистику хворих
6

У Хмельницькому вийшли на мітинг проти карантину.
Фото: Суспільне
У Хмельницькому вийшли на мітинг проти карантину.
У Хмельницькому вийшли на мітинг проти карантину.
Вимагають скасування карантинних обмежень, скасування усіх заходів, які можуть налякати українців, зокрема, оприлюднення щоденної загальної статистики хворих на Covid-19.
Вимагають скасування карантинних обмежень, скасування усіх заходів, які можуть налякати українців, зокрема, оприлюднення щоденної загальної статистики хворих на Covid-19.

У Хмельницькому протестували проти карантину.

Учасники акції протесту вимагали скасувати всі карантинні обмеження, відновити роботу бізнесу і не публікувати більше щоденні зведення про кількість хворих, тому що це нібито може налякати українців. Протест відбувся на центральній площі міста - Майдані незалежності, передає "Суспільне".

Учасники тримали прапори з написом "Стоп карантин", частина вдягнула білі футболки з написом "Конституція — закон".

Головні вимоги - скасування карантинних обмежень, скасування усіх заходів, які можуть налякати українців, зокрема, оприлюднення щоденної загальної статистики хворих на Covid-19 та відновлення повноцінної роботи бізнесу. Їх учасники адресували міській владі та облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна встановила антирекорд від початку пандемії Covid-19

Організатори пообіцяли, що акція проти карантину буде безстроковою і протестувальники будуть виходити на площу, поки не скасують всі карантинні обмеження.

Від початку пандемії в Хмельницькій області зафіксували 2 323 випадки захворювання на Covid-19. Померли 46 осіб. Зараз 917 людей лікуються, з них 248 стаціонарно, 669 - амбулаторно.

У Берліні на марш проти карантинних обмежень вийшли близько 18 тис. протестувальників. Демонстранти не носять маски і не дотримуються соціальної дистанції. Наплив мітингувальників продовжує зростати.

Зараз ви читаєте новину «В Хмельницькому протестують проти карантину. Вимагають скасувати всі обмеження та не публікувати щоденну статистику хворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути