неділя, 24 серпня 2008 15:15

У Грузії продовжує горіти поїзд з пальним (ФОТО)

Пожежникам досі не вдається загасити пожежу, яка перекинулась на залізничний склад з пальним після потужного вибуху на грузинській військовій базі.

Як повідомили в МВС Грузії, в результаті вибуху на базі загорілися цистерни з бензином і дизельним пальним. Наразі горять 13 цистерн, ще 24 цистерни вдалося від"єднати від потяга і перегнати в безпечне місце.

До місця катастрофи під"їхав протипожежний потяг. У МВС Грузії стверджують, що база була замінована російськими військовими, які були відведені звідси кілька днів назад.

"Коли пішов перший потяг з пальним, дорога вибухнула", сказав представник МВС Грузії Шота Утіашвілі. За його словами, "горять декілька вагонів з бензином". Утіашвілі також повідомив, що це був один з потягів, які "ходять від Азербайджану до грузинських портів".

Як повідомлялося, сьогодні вранці поблизу військової бази в селі Скра Горійського району Грузії прогримів потужний вибух. Це сталося у той час, коли товарний потяг з пальним проїздив біля військової бази, повідомляє 1+1 NEWS

Зараз ви читаєте новину «У Грузії продовжує горіти поїзд з пальним (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути