середа, 13 лютого 2008 20:35

У Німеччині жінка шукає батька своєї дитини в інтернеті

На одному інтернет-сайті, де на аукціонних торгах можна купити партнера для сексуальних утіх, одна жінка примудрилася продати себе відразу шість разів. Зараз вона вагітна і звернулася до суду. Причина: вона хоче знати реальні імена чоловіків, з якими у неї були сексуальні стосунки.

Суд визнав за нею це право, і тепер власник інтернет-сайту повинен видати справжнє ім"я можливого біологічного батька майбутньої дитини, пише DIE WELT, передає Inopressa.

Жінка, що завагітніла після анонімного інтернет-аукціону, тепер отримала право дізнатися справжнє ім"я батька своєї майбутньої дитини.

Земельний суд Штутгарту зобов"язав власника сайту, улаштовувача секс-аукціону, розкрити імена чоловіків, кожен з яких потенційно може бути батьком дитини цієї жінки. Хоча за контрактом власник сайту зобов"язаний зберігати імена відвідувачів в таємниці. Проте інтерес поки не народженої дитини у встановленні батьківства вище інтересів чоловіків в збереженні анонімності. Такий вердикт винесла 8-а палата земельного суду з цивільних справ.

Позов до суду подала жінка, яка на одному секс-аукціоні продала себе відразу шість разів. Як мовиться в ухвалі суду, жінка займалася сексом в квітні-травні 2007 року з шістьма чоловіками. Вона знала лише їх "ніки".

В результаті контактів вона завагітніла від одного з чоловіків. Посилаючись на обумовлену в контракті анонімність учасників аукціону, власники інтернет-сайту відмовили жінці у видачі особистих даних її статевих партнерів. Проте земельний суд ухвалив, що власник інтернет-сайту "не може посилатися на те, що вищезазначені чоловіки відмовилися розкривати свої справжні імена". Його зобов"язали видати дані про чоловіків, що містять імена, адресу проживання і електронної пошти, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині жінка шукає батька своєї дитини в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути