понеділок, 18 січня 2016 19:11

У Німеччині затримали алжирця за напади на жінок

У Німеччині затримали алжирця за напади на жінок
Фото: focus.ua

Німецький суд взяв під варту алжирця, якого поліція раніше затримала у рамках розслідування нападів на жінок у Кельні напередодні Нового року.

26-річний алжирець арештований за звинуваченням у зґвалтуванні і пограбуванні. Тепер на нього чекає суд, повідомляє "Die Welt" з посиланням на прокуратуру Кельна. Чоловік був затриманий минулих вихідних разом з іншим алжирцем, якого підозрюють у викраденні мобільного телефона. Обидва жили у таборі для біженців в містечку Керпен.

За інформацією кельнської прокуратури на сьогодні ведеться розслідування щодо 21 підозрюваного, з яких 8 перебувають під тимчасовим арештом. Більшість затриманих звинувачуються у крадіжках. Наразі до прокуратури надійшло 766 заяв про різноманітні злочини проти жінок, які були скоєні у новорічну ніч у Кельні. З них три заяви про згвалтування.

"Загалом же кількість потенційних жертв насильства в районі центрального вокзалу Кельна у переддень Нового року знову різко збільшилась - до 883 заяв, частина з яких ще перевіряється", – повідомили слідчі.

Нагадаємо, що в Кельні близько 80 жінок звернулись в поліцію через сексуальне насильство і пограбування в ніч Нового року.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині затримали алжирця за напади на жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути