понеділок, 30 липня 2007 13:40

У Німеччині пройшов фестиваль боді-арту (ФОТО)

У минулі вихідні в німецькому місті Інгельхайм пройшов міжнародний фестиваль боді-арту - новомодного мистецтва натільного живопису. На заході свої роботи представили 55 команд з Німеччини, Ізраїлю, Швейцарії, Бельгії і інших країн.

Фестиваль, який організовують фанати боді-арту брати Тронсер, проводився в Інгельхаймі вже вчетверте. За правилами команда складається з двох чоловік - художника і моделі, причому переважна більшість останніх склали жінки. Лише один чоловік зважився представити своє тіло як полотно.

Конкурс проводився в два етапи. В суботу художники, маючи в розпорядження з інструментів тільки пензлик і губку, працювали на задану тему, а саме: "Екзотична краса". А в неділю вони могли дати волю своєї фантазії. Головний критерій - викликати інтерес глядача.

Другий день конкурсу вимагав від моделей великого терпіння. Річ у тому, що захід проводився на відкритому повітрі, а погода була зовсім не літня - 15 градусів і дощ. Одягненим лише в легкі трусики дівчатам довелося з 11 ранку терпляче чекати, поки художник завершить роботу. На створення одного твору боді-арта виділялося близько 5 годин, повідомляє Spiegel.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині пройшов фестиваль боді-арту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути