середа, 23 грудня 2009 16:55

В Єльський університет поступили четверо близнюків (ФОТО)

У Єльський університет у США поступили четверо близнят - два брати і дві сестри, повідомляє AFP. Це перший подібний випадок на пам"яті адміністрації навчального закладу.

18-річні Кен, Рей, Мартіна і Керол Крауч, які проживають в містечку Нью-Хейвен, походять з афроамериканської сім"ї. Вони розповіли журналістам, що їхня мати мріяла, щоб у Єль поступили хоча б двоє з них.


На дні відкритих дверей в університеті підліткам сказали, що шанси на вступ усіх чотирьох відразу вкрай малі. Усі четверо близнюків завжди входили в число кращих учнів школи і брали активну участь в інших заняттях: від благодійності до самодіяльності й спорту.

Кен має намір вивчати медицину чи політологію. Рей хоче в майбутньому досліджувати захворювання верхніх дихальних шляхів, оскільки сам страждає від астми.

Мартіна цікавиться гуманітарними дисциплінами та арт-терапією, а Керол хоче вивчати порівняльне літературознавство, антропологію культури, фотожурналістику і театр.

Поки випускники не прийняли остаточного рішення про те, чи підуть вони вчитися в Єль. Освіта всіх чотирьох може обійтися родині більш ніж в півмільйона доларів.

Їхній батько Стівен працює менеджером в Департамент охорони здоров"я Коннектикуту, а мати, Кароліна, родом з Нігерії, здобуває ступінь магістра з соціальної роботи.

Представники адміністрації Єля вже заявили про готовність надати сім"ї фінансову допомогу.

Перeклад: Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «В Єльський університет поступили четверо близнюків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути