четвер, 23 серпня 2012 14:37

У Дніпродзержинську не дали повісити новий плакат "з котом"

У Дніпродзержинську знову повинен був з'явитися плакат з антивладною агітацією - "з бабусею і котом", але наклеїти його на білборд не дозволила Олена Дзарасова, яка підкреслює, що є власницею рекламного щита. Про це Радіо Свобода повідомив автор плаката Максим Голосной.

За його даними, напередодні співробітники почали наклеювати на щит верхню частину плаката, проте Олена Дзарасова зупинила ці роботи.

За словами Максима Голосного, вона повідомила, що є власницею рекламного щита і не має ніяких юридичних відносин з рекламним агентством "Апельсин", з якою раніше Голосной уклав договір на розміщення реклами. У той же день білборд з "бабусею і котом" заклеїли іншою рекламою.

Автор: Фото: Радіо Свобода
  Автор плакату заявляє про політичне переслідування
Автор плакату заявляє про політичне переслідування

Як розповів Максим Голосной, новий плакат повинен був мати схожий дизайн, тільки замість слів "дізналася, що онук проголосував за "регіони" був напис "Покращено цензурою".

У рекламному агентстві "Апельсин" за телефоном, вказаним на сайті, повідомили, що ніякого відношення до білбордів, на яких Голосной збирався розміщувати рекламу, не мають.

Білборд із зображенням літньої жінки з котом і написом "Дізналася, що онук голосував за "регіони", переписала будинок на кота" з'явився в Дніпродзержинську на Дніпропетровщині 10 серпня. Однак через кілька днів його заклеїли.

Олена Дзарасова, що назвалася господинею рекламного щита, у відеозверненні пояснила, що білборд заклеїли через "нецензурного слова". Будь-який тиск з боку влади вона заперечує.

Разом з тим, замовника реклами Максима Голосного оголосили в розшук за підозрою в розтраті майна. Сам він називає справу "політичним переслідуванням".

Зараз ви читаєте новину «У Дніпродзержинську не дали повісити новий плакат "з котом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути