четвер, 01 квітня 2010 18:50

В День сміху львів"яни обнімалися та цілувалися (ФОТО)
8

Сьогодні, 1 квітня, Студентська рада Львова біля міської ратуші на великодньому ярмарку провели акцію "Пробач з усмішкою".

Студенти дарували на вулиці львів"янам писанки. Натомість просили в них подумки пробачити людей на яких тримають образу та усміхнутися.

"Ми об"єднуємо два свята в одне - Чистий четвер та День сміху. Нам подарували на ярмарку півмішка писанок, десь з 400. Їх розкладемо в кошички волонтерам. Також ми запросили молодих львівських фотографів аби вони знімали усмішки львів"ян. Потім гарні фото виставимо на великодньому ярмарку" - каже студентський мер Христина Паньків, 22 роки.

Львів"янам акція припала до душі. Вони обнімалися та цілувалися з волонтерами.

"Та діда свого пробачила. Випиває горілки він, то я злюся. Вже й не пам"ятаю, коли сміялася. Дякую студентам" - усміхається львів"янка 64-річна Світлана Креховець.

Степан Кардаш, 51 рік, цілує дівчину-волонтерку.

"Не фотографуйте, бо жінка побачить і з хати вижене", - просить Кардаш.

"А я ще не маю кого прощати. Я ще маленька. Хіба як піду в школу, то вже буду хлопцям пробачати" - сміється 5-річна Софія.

Вона з мамою повертається з дитячого садочку додому.

Акція "Пробач з усмішкою" є лише одним з заходів в час святкування Великодня у Львові. З середи, 31 березня, у Львові тривають майстер-класи з писанкарства. На Великдень в Шевченківському гаї проходитиме "Велика гаївка". Там 4 і 5 квітня діятимуть три галявини: дитяча – "Вербові котики", "Дівоча галявина" та "Велика галявина" біля церкви. На майдані біля церкви впродовж 4-5 квітня виступатимуть фольклорні, танцювальні колективи, майстер-класи автентичного танцю, водіння гаївок, веснянок та забави молодіжних громадських організацій Львова.

На "обливаний понеділок", 5 квітня, о 15.00 відкривається дівоча галявина. Молодь співатиме веснянки та водитиме гаївки разом із дівочими фольклорними колективами. Проводитиметься традиційний конкурс "Писанка для милого". До конкурсу запрошуються усі дівчата з власноруч розписаними писанками, а переможці конкурсу отримають романтичні призи.

Для найменших учасників свята діятиме майданчик "Вербові котики", де ведучі проводитимуть з дітьми різноманітні конкурси й забави, а також водитимуть гаївки.

Плата за вхід у Музей: для дорослих ціна квитка становитиме 10 гривень, а для дітей та студентів – 5 гривень.

Gazeta.ua

Фото: Павло Паламарчук/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В День сміху львів"яни обнімалися та цілувалися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути